Tjänster

Våra tjänster

Beställ en elektriker

Om ni redan vet vad ni vill ha så kan ni använda vårt onlineformulär för att direkt beställa en elektriker! (Ni får då en rabatt på 200 kr oavsett hur litet jobb ni beställer).

Elinstallationer

Vi utför alla typer av elinstallationer vid renovering, ombyggnad samt nyproduktion av:

  • Privatbostäder/fritidshus.

  • Kontor och butiker.

  • Verkstadslokaler och industri.

  • Bostadsrättsföreningar.

  • Offentliga byggnader t ex kommunala entreprenader så som äldreboenden och skolor.

TJÄNSTER

Elservice

Vi erbjuder snabb och pålitlig service av din anläggning! Våra återkommande servicekunder består främst av: Bostadsrättsföreningar, verkstäder och snickerier.

TJÄNSTER

Laddboxar

Vi installerar laddboxar/laddstolpar till elbilen.

TJÄNSTER

Elbesiktningar/Eltest

Har ni nyligen köpt ny bostad och är osäker på i vilket skick elinstallationerna är? Ska ni sälja och vill ha ett snyggt protokoll att visa upp? Eller vill ni bara säkerställa att ni bor i ett elsäkert hem?

EIO (Elektriska Installatörs Organisationen) har utvecklat ett ELTEST som är en mall för besiktning av elanläggningen i bostadshus. Till detta test har vi tagit fram ett eget utökat testprotokoll samt en tydlig och förklarande sammanställning av besiktningsanmärkningarna som är grafisk och lätt att förstå.

TJÄNSTER

Smarta styrsystem

Ett smart styrsystem kan vara allt från en enkel och billig GSM-modul i ett fritidshus som varnar om temperaturen sjunker, till komplexa KNX-installationer i villor och kontorslokaler. Vi är certifierade KNX-installatörer.

TJÄNSTER

Multimedia, datanät

Vi installerar alla typer av datanät. Allt från litet trådburet datanät i bostäder till avancerade trådlösa wifi-nät med flera accesspunkter i samverkan. Har ni ett stort hus med flera våningar? Vi ordnar så ni får perfekt wifi-mottagning i alla rum!

Vi installerar även multiroom ljudanläggningar. T ex infällda högtalare i kökstaket som styrs via app i din smartphone.Kontakta oss

Vet ni vad ni vill att vi ska utföra - Välj beställ elektriker för att beställa en elektriker (Då får ni 200 kr rabatt). Vill ni kontakta oss för besök och offert, välj kontakta oss.